Chuck Palahniuk

Entrevista del col·lectiu de joves periodistes Somatents

somatents-logo.jpg http://www.somatents.com/ és un col·lectiu de joves periodistes decidits a fer coses per millorar la professió que estimen. Volen fer un periodisme valent en la forma i en el fons, que s’entengui i que emocioni, que ajudi a comprendre el món i a prendre partit.

...

Podeu seguir l'entrevista aqui:
http://www.somatents.com/escrivia-sobre-paios-durs-perque-els-borratxos-del-bar-mescoltessin/#.UJOsB29mKHO

....

chuck-palahniuk.jpg

Charles Michael Chuck Palahniuk és novel·lista nord-americà i periodista independent famós per la seva guardonada novel·la El club de la lluita, que posteriorment David Fincher va adaptar al cinema.

Els seus personatges són gent que ha estat marginada d'una o altra forma per la societat, i que sovint reaccionen amb agressivitat autodestructiva (una forma d'història que l'autor agrada descriure com ficció transgressiva). Mitjançant aquests relats, intenta comentar els problemes actuals de la societat, com ara el materialisme.

Chuck és conegut per fer àmplies investigacions. Ell diu que la investigació és la seva part favorita del procés d'escriptura i és el combustible que mou les seves novel·les.

Dirigida per David Fincher, l'adaptació del Club de la Lluita va ser un fracàs a la taquilla, però va aconseguir un estatus de culte en DVD. La popularitat de la pel·lícula va impulsar les vendes de la novel·la, donant lloc a múltiples reimpressions en els següents anys.

...

literatura

FORAGITATS, revista d'art i poesia, 2003 - 2021 |